Bodysculpting

Bodysculpting

Elektrische spierstimulatie

Spierversteviging - Afvallen zonder sporten

Resultaten van elektrostimulatie

Het EMS vermagerings- en vetreductiesysteem is een ultramoderne, gebruiksvriendelijke elektronische spierstimulator (EMS) die essentieel is voor figuurcontrole, vermindering van cellulitis en een stevig gevormd lichaam. De computergestuurde schakelingen zijn geprogrammeerd om automatisch de allerbeste resultaten te geven.

SculptĀ® wekt zeer sterke spiercontracties op (supramaximaal) dankzij elektromagnetische golven, die niet kunnen worden bereikt door fysieke training. Wanneer het aan deze sterke contracties wordt blootgesteld, wordt het spierweefsel gedwongen zich aan deze extreme omstandigheden aan te passen. Als reactie daarop ondergaat de interne structuur een grondige verbouwing.

Een sculptĀ®-sessie maakt het dus mogelijk 20.000 supramaximale contracties te verkrijgen, d.w.z. ongeveer 5 contracties per seconde. (20.000 abdominale en 20.000 squashen). Deze inspanning dwingt de spieren uiteraard om hard te werken en dus in volume toe te nemen. Om deze inspanning vol te houden, zal energie opgeslagen in de omliggende vetcellen worden verbruikt .

Elektrostimulatie laat toe 16% spieren te winnen terwijl de vetmassa in de behandelde zones met ongeveer 19% afneemt.

Het gaat niet om schokken, noch om laser, noch om warmte, maar om een technologie die supramaximale spiersamentrekkingen induceert (de effectieve conventionele fysieke activiteit maakt maximale samentrekkingen), door middel van een elektromagnetisch veld met hoge intensiteit (HIFEM).

Samengevat en eenvoudig uitgelegd: het is alsof u krachttraining doet, maar dan zonder inspanning en veel intensiever. Dit komt doordat, door het soort stimulans dat het toestel geeft, uw hersenen de prikkels niet waarnemen en bijgevolg de spier niet vermoeien en niet “uitschakelen”, waardoor de stimulans in veelvoud wordt versterkt. Een ander voordeel is dat het volledig pijnloos is, zowel op het moment van de ingreep als daarna.

Bodysculpting

Voordelen van spierversteviging en vetverlies

  • Behandel armen, buste, buik, armen, rug, heupen, billen of dijen.
  • Elektronische spierstimulator (EMS).
  • Wraps (Duo) Essentieel voor spierversteviging en omtrekvermindering.
  • De interne computer verandert tijdens de behandeling automatisch de programma-uitgangen.
Spierversteviging

Mogelijke complicaties

Problemen zijn zeldzaam, maar alle procedures hebben enig risico. De problemen die een persoon kan hebben, zijn afhankelijk van de reden voor de procedure.

Zaken die het risico op problemen kunnen verhogen, zijn:

  • Hart problemen
  • Epileptische aanvallen
  • Zwangerschap
Elektrostimulatie behandeling afvallen zonder sporten

Een sessie bodysculpting reserveren?

Heb Je Een Vraag? Een Afspraak Reserveren? Via Whatsapp, SMS, Instagram of E-mail staat Mali je graag te woord.

Villa-Mali

Neem Contact Op

Jouw Locatie Voor Totale Ontspanning
nl_BEDutch