Massagetherapeute – Wellness Coach Mali

Volop Genieten Van Unieke Behandelingen

Mali's Visie

  • Intense beleving

  • Volledige ontspanning

  • Leef langer

Een buitengewone ervaring

Een dag in het ontspanningscentrum herstelt snel je ware zelf ...

Mali heeft een reizende ziel en is al door West-, Oost- en Zuid-Amerika gegaan, op zoek naar studies en nieuwe sensaties die zijn opgewekt door medicinale kruiden en aanraking.

Zelf ontdekken is een belangrijk hulpmiddel geweest om deze energie beter te begrijpen, waardoor een verblijf in ons en in het universum elke dag meer een vastberaden en positieve persoon wordt.

Samen met Reiki en de andere behandelingen besloot ze alles samen te voegen en haar eigen methode te creƫren.

VILLA MALI is een natuurlijk esthetisch centrum gemaakt voor de verzorging en verfraaiing van lichaam en ziel, op zoek naar verbeteringen en onze harmonisatie met de fysieke, mentale en spirituele omgeving. šŸŒæ

Ontdek Een Nieuwe Wereld

Ervaar Je Spiritualiteit

Een spirituele ervaring, net als elke andere, dient je op de een of andere manier. Het maakt je bewuster. Het vergroot je bewustzijn. Het verbindt je, althans voor een moment, met het deel van jou dat geen fysieke middelen nodig heeft om het te valideren. Op menselijk niveau is het van uniek belang, ongeacht welke religie je beoefent.

Geestelijk zijn is menselijk zijn.

Spirituele genezing omvat verschillende behandelingsstijlen die op een of andere manier therapeutisch en helend zijn (fysiek, mentaal, emotioneel) zonder dat cliƫnten medicijnen of remedies hoeven te nemen. De genezing wordt puur bewerkstelligd door het gebruik van energie, chi, prana of licht.

Tijdens de behandelsessie moet de ontvanger zich altijd veilig en comfortabel voelen. Sommige spirituele genezers laten hun cliƫnten liever op een massagetafel liggen, terwijl anderen vragen of ze kunnen blijven zitten. Sommige genezers gebruiken aanraking als onderdeel van het genezingsproces, terwijl anderen hun handen een paar centimeter van het lichaam van de cliƫnt houden of gewoon tegenover hen gaan zitten.

Een bekend voorbeeld van spirituele genezing is Chakra Balancing. De chakra is het spirituele energiecentrum in het menselijk lichaam. Wanneer de chakra verstopt raakt of onder spanning komt te staan, kan dit een negatief effect hebben op de organen in dat deel van het lichaam en kan het ook bijdragen aan negatieve emotionele toestanden zoals angst of depressie. Spirituele genezing heeft een aantal vormen die specifiek gericht zijn op de gezondheid van chakra, namelijk: Reiki, Pranic Healing en Polariteitstherapie.

Villa-Mali

Neem Contact Op

Jouw Locatie Voor Totale Ontspanning
nl_BEDutch